Biografie

Elisa de Man heeft in korte tijd regionaal bekendheid verworven met haar Nederlandstalig repertoire.
Al op zeer jeugdige leeftijd bleef haar aangeboren zangtalent niet onopgemerkt en belandde zij via haar muziekleraar op school als soliste in het kerkkoor. Uit dankbaarheid en waardering voor deze opstap mag het koor nog altijd belangeloos een beroep op haar doen.
In haar woon- en geboorteplaats Apeldoorn en wijde omgeving laat zij regelmatig van zich horen op diverse evenementen, alwaar haar aanwezige publiek altijd een stralende vrouw te zien krijgt, die met haar natuurlijke uitstraling de mensen volop laat genieten van het Nederlandse lied.

Haar eerste CD kwam uit in 2006 en bevat 4 eigen stukken. Deze in beperkte oplage uitgebrachte productie was tot haar verbazing binnen enkele maanden uitverkocht. In 2008 heeft ze haar tweede single 'Mijn Hart' opgenomen. Met deze productie heeft ze een grotere stap in de landelijke muziekwereld gemaakt. Daarmee kwam een grote wens van haar uit: Nog meer publiek te kunnen laten genieten van haar muziek. Via de media, maar ook via toenemende optredens.
Met de smaak goed te pakken, bracht ze juli 2009 opnieuw een single uit. Ditmaal met het nummer 'Een dag niet gelachen'. Het levensmotto van de spontane, goedlachse zangeres. Ja, ze houdt van vlotte nummers, maar ook van het zingen van ballads, recht vanuit haar hart. Ze wil graag haar publiek in de harten zingen. Een goede reden om zelf pen en papier te pakken en te gaan schrijven. Schrijven vanuit haar hart, haar eigen levenservaringen, haar eigen gevoel.
Dat resulteerde in haar zelfgeschreven en gecomponeerde single 'Jij bent heel dicht bij mij', welke medio december 2009 uitgekomen is. Een prachtige, gevoelige plaat, welke menige gevoelige snaar weet te raken. Als tweede nummer op de single heeft ze het door haarzelf vertaalde 'Avé Maria No Morro' uitgebracht.

Ook deze nummers geven haar de kans om bij te dragen aan nog meer bekendheid en ze zullen vele harten gaan stelen. Haar belangrijkste uitgangspunt is en blijft dan ook: de liefde voor muziek, recht uit het hart!

Discografie

2006: Zo kan het zijn
1. Al die jaren
2. Zo kan het zijn
3. Niemand is als een eiland
4. Avé Maria No Morro

2008: Mijn Hart
1. Mijn Hart
2. Mijn Hart (karaoke)

2009: Een dag niet gelachen
1. Een dag niet gelachen
2. Mijn Hart

2009: Jij bent heel dicht bij mij
1. Jij bent heel dicht bij mij
2. Avé Maria No Morro