Lieve vrienden en fans,

Gepost door Elisa de Man op 28-12-2009 19:42:00

Zaterdag 01 november j.l. was het dan zover. Mijn optreden samen met de nachtegaal van Graz, Monika Martin, in Schelluinen.

Ik kan jullie vertellen dat dit voor mij een heel speciaal moment was! Al jaren ben ik onder de indruk van haar stemgeluid en sinds september j.l. heb ik haar persoonlijk ontmoet. Een onmoeting welke mij nog lang zal heugen. Zo spontaan en we hebben gekletst alsof wij elkaar al jaren kenden! Natuurlijk kon ik het niet laten om ook wat accapella te zingen, waardoor zij onder de indruk raakte van mijn stemgeluid.

En ja, het idee was geboren. Wij zouden samen in Schelluinen het Ave Maria No Morro gaan zingen. En hoe dat verlopen is?

In één woord; fantastisch! Het was voor ons beiden een groot plezier om samen te zingen en wij hebben van het publiek een staande ovatie en 'Zugabe' gekregen!

Opmerkingen als 'Ik kreeg kippevel, zo mooi klonk het...', 'wat passen jullie goed bij elkaar', 'wat een mooi stemgeluid' en 'wanneer gaan jullie weer samen zingen' mocht ik in ontvangst nemen.

Aan het eind mocht ik nogmaals, staande naast Patrick Lindner (ook een artiest van die avond) en Monika Martin, een aplaus in ontvangst nemen. Nadien werden Monika en ik tijdens ons gesprek nog veelvuldig op de gevoelige plaat vastgelegd.

Kortom, het was voor mij een onvergetelijke avond!

Met dank aan alle lieve mensen voor hun spontane, mooie en lieve reactie's en speciale dank aan Monika Martin. Dankzij haar geloof in mij heeft zij mij de kans gegeven om samen met haar dit mooie lied te mogen brengen voor het publiek.

Bedankt!

Liefs,
Elisa

Terug naar Nieuws