Welkom op mijn vernieuwde website.

Gepost door Elisa de Man op 12-01-2010 12:15:49

Zo is het oud/nieuw en zo zijn we alweer 12 dagen verder het nieuwe jaar in. Een jaar waarvan ik hoop dat het voor iedereen heel veel gezondheid, liefde en geluk mag brengen.

Buiten ligt inmiddels een aardig pak sneeuw. Voorzichtigheid is zeker geboden, maar het biedt wel een prachtig plaatje. En het lokt toch even aan om buiten iets met de sneeuw te bouwen. Inmiddels staat er een mooie IGLO buiten waar we al een paar keer heel gezellig hebben gezeten met een kampvuurtje voor de deur. Gezellig hoor, in het donker, koffie, chocolademelk of gl├╝hweintje erbij, die heerlijke houtgeur....

Ook ben ik nog steeds heel trots op mijn zelfgeschreven en gecomponeerde single
'JIJ BENT HEEL DICHT BIJ MIJ'. Ik heb tot nu toe al heel veel mooie, ontroerende, leuke, positieve en hartverwarmende reacties mogen ontvangen. Dat voelt geweldig goed! Mijn dank is dan ook heel groot! Iedereen die op mijn single stemt, alle radiostations welke mijn nummer draaien en promoten. Heel hartelijk bedankt! Waar zou ik zijn zonder jullie steun! Ik hoop dat jullie mij ook in de toekomst willen blijven steunen.

Ik wens iedereen een hele fijne tijd en heeft U nu nog even tijd?
Neem dan eens een kijkje op de andere sites van deze website. Heeft U een vraag, opmerking of wilt U gewoon iets leuks vertellen? Laat dan een berichtje achter in mijn gastenboek. Dat wordt zeker gewaardeerd.
Alle goeds!

Liefs,
Elisa

Terug naar Nieuws