Een droom ...... 'WIR DÜRFEN TRÄUMEN DAVON'...!!!!

Gepost door Elisa de Man op 03-10-2010 21:35:52

Hallo lieve vrienden en fans,

na een lange tijd jullie in spanning gehouden te hebben is dan nu de tijd aangebroken om uit de schoolbank te klappen....

Ik heb jullie al verteld dat er een nieuwe single uitkomt. Een duet gezongen door mij en .......
Voor sommigen onder jullie zal het opeens bekend in de oren klinken, voor anderen is het werkelijk nieuws...
Nu is het tijdstip aangebroken waarin ik jullie vol trots mag vertellen dat ik de kans heb gekregen een duet op te nemen samen met de nachtegaal van Graz MONIKA MARTIN! Eind 2008 heb ik haar persoonlijk mogen ontmoeten in de jaarbeurshallen te Utrecht, alwaar zij was voor een concert. We hebben heerlijk gekletst met elkaar en ik heb haar a cappella het Ave Maria No Morro gezongen. Op dat moment kreeg Monika 'Gänsehaut' oftewel kippevel..... Ze was compleet onder de indruk en heeft mij gevraagd 1 november 2008 in Schelluinen samen met haar het Ave Maria No Morro te zingen. Zo gezegd, zo gedaan... Zonder oefenen hebben wij daar samen gezongen en kregen een staande ovatie! Een geweldig leuke ervaring met heel veel leuke en mooie reacties tot gevolg. Het contact met Monika bleef. Ik kwam in contact met Walter Widemair, haar muziekale begeleider en componist, welke mijn stem uitvoerig heeft getest. Ook hij was zeer onder de indruk! Monika Martin verteld mij dat zij zelf ooit de kans heeft gekregen om in deze muziekwereld diegene te worden welke zij nu is en te bereiken, ja zelfs meer te bereiken dan wat ze ooit had durven dromen. Haar dankbaarheid heeft haar doen besluiten om ook iemand de kans te geven zich te laten horen aan het grote publiek. En die persoon ben ...ik... Met Walter heeft Monika besloten mij uit te nodigen om samen met haar een duet te gaan opnemen, maar..... een duet opnemen....dat gaat zomaar niet. Daarvoor moest eerst toestemming gevraagd worden aan de grote platenbaas, KOCH UNIVERSAL MUSIC. En die toestemming kwam! Een prachtig duet werd geschreven: "WIR DÜRFEN TRÄUMEN DAVON". Duitstalig. Vertaald: Wij mogen ervan dromen.... Een duet waarin ik mijn droom uitspreek, hoe mooi het moet zijn op de buhne te staan en mensen met muziek en zang te verblijden... Andersom vraagt Monika zich af hoe mooi en fijn het moet zijn om een gezin te hebben, mensen in huis welke je begroeten en omarmen wanneer je thuis komt, de huiselijke gezinssfeer. Monika is ook van mening dat wanneer je een droom hebt, spreek het uit. Je weet nooit hoe het loopt in het leven en of iemand jou kan helpen jou droom te verwezelijken. En boven alles: De mens wikt, maar God beschikt.

Het duet 'WIR DÜRFEN TRÄUMEN DAVON' komt uit op het nieuwe album van Monika Martin welke heet 'WIR DÜRFEN TRÄUMEN DAVON'. !!!

Het album komt 15 oktober 2010 uit. Meer informatie, de mogelijkheid om een gedeelte te beluisteren en alvast wat adressen om het album te bestellen is te lezen onder www.monika-martin.at . Ook wanneer jullie bij Google gaan zoeken op Elisa de Man / Monika Martin vindt je diverse linken en sites waar info, interviews en dergelijke omtrend de cd 'WIR DÜRFEN TRÄUMEN DAVON' te vinden zijn.
Tot slot wil ik jullie zeggen dat ik echt heel erg dankbaar ben, dat Monika en haar Team mij deze kans hebben gegeven. Het is een prachtig duet geworden waar wij supertrots op zijn!!! Ik hoop natuurlijk ook dat al mijn vrienden/fans en iedereen die van mijn muziek houdt, ook van de single 'WIR DÜRFEN TRÄUMEN DAVON' zal gaan genieten en dat deze, naast Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, etc. etc., ook in Nederland veelvuldig gedraaid gaat worden!

Liefs,

Elisa


Terug naar Nieuws