Weer even gezellig bijpraten....

Gepost door Elisa de Man op 12-04-2011 10:57:06

Hallo lieve familie, vrienden en fans,

het is weer de hoogste tijd om eens even bij te kletsen. Inmiddels zijn we al weer in de 4 e maand van 2011 aangeland.... Tsja,.. dan merk je wel dat de tijd heel snel gaat!!!
En natuurlijk heb ik in de tussen tijd niet stil gezeten. Heb privé het nodige gedaan en meegemaakt, want ook daar gaat het leven gewoon door. Maar ook op muziekgebied blijven we bezig. Vele interviews heb ik mogen geven na aanleiding van het duet 'Wir dürfen träumen davon' met Monika Martin. Ook heb ik heel veel mooie reacties mogen ontvangen op het duet met Monika. Niet alleen vanuit Nederland, maar ook van over de landsgrenzen heen en dat doet mij natuurlijk bijzonder goed! Omdat ik niet iedereen persoonlijk een woordje terug kan doen, kan bereiken en bedanken wil ik dat graag via dit schrijven doen. Dus bij deze: Iedereen die gereageerd heeft heel hartelijk bedankt voor jullie hartverwarmende, lieve en mooie reactie's op mijn muziek en het duet met Monika Martin. ( Und für meine Deutschsprachigen Fans: vielen Dank für die schöne, süße, herzerwärmende Reaktionen. Die Reaktionen auf das Duett mit Monika Martin und auf meine Musik. Das freut mich sehr! Herzlichen Dank!) Het voelt ontzettend goed wanneer je beseft dat je zoveel mensen kunt bereiken en kunt raken met de muziek. Dat ik mensen vanuit mijn hart een warm hart toe kan dragen en zelfs met mijn muziek kan helpen... Dat is toch geweldig!
Inmiddels heb ik zelf ook weer het nodige meegemaakt en van daaruit ook weer een paar prachtige liedjes geschreven. We zijn nog niet klaar, maar wel druk bezig om toch weer een mooi nummer uit te brengen.
Maar 1 ding is zeker, er groeit en bloeit iets heel moois! Net zoals buiten trouwens...waar de natuur zich weer ontpopt. Het is prachtig wanneer je nu de natuur observeerd. De crocussen en andere bolgewassen staan inmiddels al in bloei of hebben zelfs alweer plaats gemaakt voor andere voorjaarsbloemen. De bloesem prijkt alweer aan de bomen en ook de frisgroene, piepkleine blaadjes laten zich voorzichtig zien. Evenals de grasvelden welke steeds groener worden en waar margrietjes, paardebloemen en andere bloempjes hun prachtige kleuren laten zien. En... 1 zwaluw maakt nog geen zomer...., maar in de stallen hebben de eerste, overigens zeldzame, boerenzwaluws mij al begroet. En dat voelt toch weer heel speciaal!
Dus..., geniet ervan! Geniet van de prachtige natuur, de lammetjes en andere dieren en ....wie weet springt er nog ergens een haas rond. Over een kleine twee weken is het Pasen...dus....
Ik wens iedereen vanaf mijn kant een hele fijne tijd toe vol gezondheid, liefde en geluk! Geniet ervan!

Liefs,

Elisa

Terug naar Nieuws