Zoveel belevenissen.........

Gepost door Elisa de Man op 09-04-2012 15:44:46

Je hoort zo vaak zeggen, "Wat gaat de tijd toch snel...." Ja,het is waar... Zo snel dat je soms echt tijd te kort komt en zo een heleboel te vertellen hebt! Mijn geweldige duet "Wir dürfen träumen davon" met Monika Martin is verschenen op haar album getiteld "Wir dürfen träumen davon". Juli 2011 ben ik naar Steinfeld, Kärnten Oostenrijk afgereisd om daar met Monika in een Open Air concert van haar op te treden. Samen hebben we een ander lied gezongen en natuurlijk ons duet "Wir dürfen träumen davon". Een geweldig publiek welke puur oor heeft voor de muziek, geweldig leuk mee deden en de sfeer mede daardoor bepaalden. "Zugabe, Zugabe!!!!" werd er geroepen, terwijl wij verwent werden met prachtige bloemen en veelvuldig werden gefotografeerd! Wat een geweldig moment! Dan komen de tranen in je ogen! Zo mooi!!! En zo dankbaar ben ik, dat te mogen beleven!

Ook in augustus 2011 ben ik naar België afgereisd voor een opname van Ment TV. Alweer een geweldige locatie en een geweldige show! Met o.a. Mieke als presentatrice van het programma. Mensen konden heerlijk onder genot van een hapje en drankje genieten van diverse artiesten en..... een dansje maken! Ook 1 van de mooie optredens was een Kerstgala optreden in België. Locatie: een prachtig romantisch kasteel! Tevens een tv opname. Heerlijk om in galajurk mooie kerstliederen ten gehore te brengen. Naast mij nog 3 tenoren waar onder George Castro. Tesamen hebben wij ook nog een kerstnummer gezongen, live piano begeleid. Zonder voorbereiding, maar dat maakt het zo bijzonder en leuk om te doen.

Ook als gastzanger ben ik weer actief geweest in de Mariakerk te Apeldoorn. Met kerst gezamelijk met het koor en ook een aantal solo's, wat natuurlijk ook weer geweldig leuk blijft om te doen! Inmiddels ben ik druk bezig met een aantal nieuwe liedjes. Sommige al in demo klaar, andere gaan we binnenkort inzingen. Even recent nieuws... Vrijdag avond 6 april heb ik in Apeldoorn opgetreden voor opluistering van een cd presentatie. Geweldig gezellig was dat! Tapperij den Olifant. Leuke sfeer en mensen deden erg leuk mee! Afgelopen zaterdag avond weer als gastzangeres in de Mariakerk voor de Paaswaken en zondagochtend idem in de Mariakerk voor Paaszondag. Tevens paaszondag 8 april s'avonds opgetreden in Dimi's Café te Apeldoorn. Wat een geweldige sfeer ook daar weer!!!! Genietende mensen, blije gezichten, dansende mensen... Wat is het toch geweldig leuk om dat te mogen meemaken en deel uit te maken van de vreugde! Dat geeft toch keer op keer weer een kick! Binnenkort gaan we naar TV Apeldoorn voor een opname. Want natuurlijk is het ook leuk om in je eigen omgeving iets te mogen laten horen en zien van jezelf! Kortom: veel te beleven! En dat brengt enorm veel vreugd! Ook dochter Lisanne heeft inmiddels de smaak te pakken en dat is ook erg leuk! Tevens is de positieve inbreng van bepaalde mensen een enorme stimulans om er samen nog weer meer moois van te maken! Heeeerlijk!!!!!


Dus....hou het in de gaten, het wordt vervolgd :-)


Langs deze weg wil ik iedereen bedanken welke mij in welke vorm dan ook stimuleren en steunen. Alle familie, vrienden en fans.

Zonder jullie steun is het onmogelijk om iets moois uit te stralen en uit te dragen.

Zeker ook mijn dank aan de Studio Wim de Vries. Dank voor zijn geweldige muziek en onze geweldige samenwerking!

Dank in het bijzonder aan mijn naasten geliefden!

Ik wens dan ook iedereen vanuit mijn hart alle goeds!!!!


Liefs,


ElisaTerug naar Nieuws