FIJNE FEESTDAGEN

Gepost door Elisa de Man op 26-12-2012 10:19:31

Hallo allemaal,


in drukke, roerige tijden nu even een momentje rust. Genieten van een paar dagen vrij, de sfeer eromheen, gewoon even niets moet, alles mag... Heerlijk!!!

In deze dagen kijk ik terug in het jaar.... Een jaar met mooie belevenissen, maar ook spanning en angst. Met name de tumor in mijn borst. Wat werd de wereld ineens klein. Alles passeert de revue... Wat ga ik doen? In het gunstigste geval valt het mee, maar wat nou als het ernstiger is tot zeer ernstig.... Ik kan nog niet weg, mijn kinderen....moet nog zoveel doen... Gelukkig bleek de tumor goedaardig en viel er een heleboel spanning van mij af. Naast een paar andere pechvogel gebeurtenissen zoals een kuitspier scheuren heb ik ook weer heerlijk gezongen en leuke optredens meegemaakt. Zo fijn, zo dankbaar, zo energievol!

Kortom, een jaar met heel veel belevenissen! Gisteren en kerstavond gezongen in de kerk, vandaag een dag rust.

Graag wil ik nu vanaf deze kant iedereen hele fijne, gezellige, ontspannen en liefdevolle feestdagen wensen.

Geniet ervan! In geval van ziekte wens ik heel veel sterkte, kracht en beterschap toe! Nog een kleine week en dan verwelkomen we 2013. Een heel goed uiteinde allemaal en een nog beter begin van 2013. Dat 2013 voor iedereen een jaar vol gezondheid, liefde en geluk mag zijn! Dat al jullie wensen en dromen uit mogen komen.FIJNE, GEZELLIGE EN LIEFDEVOLLE FEESTDAGEN!!!!!Liefs, Elisa
Terug naar Nieuws